Salomon pohodni čevlji

salomon pohodni čevljiBlagovna znamka Salomon se vse bolj uveljavlja med ljubitelji kakovostne športne opreme. Medtem ko je podjetje v začetku ponujalo predvsem izdelke za smučarje, je njihova ponudba danes bogato založena s čevlji, oblačili in drugimi izdelki za praktično vse športe. Posebej pa znamka slovi po odlični obutvi za zahtevnejše uporabnike – predvsem za tekače in pohodnike. Salomon pohodni čevlji si gotovo zaslužijo nekaj pozornosti, če izbirate kakovostno obutev za planinske podvige.

Salomon z vsemi svojimi izdelki dokazuje, da ve, kaj dela. Posebna pozornost je pri izdelovanju obutve namenjena specifičnim zahtevam, ki jih ima določen način uporabe. To je pri izdelavi pohodnih čevljev še kako pomembno, saj pri zahtevnih vzponih ni prostora za napake, pa tudi pri lažjih pohodih se zelo izkaže udobje in stabilnost pohodnega čevlja. Salomon obutev se na tem področju ponaša predvsem z varnostjo in udobjem, nadalje pa seveda s splošno kvaliteto, ki zagotavlja dolgotrajno zadovoljstvo tudi najzahtevnejšim uporabnikom.

Kaj najdemo med Salomon pohodnimi čevlji? Nekaj za vsakogar! Izdelki namreč pokrivajo različne cenovne razrede, izbire pa je dovolj tudi za tiste, ki imajo specifične potrebe.

Na eni strani Salomon proizvaja lahke in preproste pohodne čevlje za tiste, ki želijo biti kar se da neobremenjeni. Ti zagotavljajo prijetno pohajkovanje po različnih manj zahtevnih poteh, odlično pa se obnesejo tudi v drugih vlogah. Modeli, kot sta na primer Evasion in Ellipse, so prav tako kot za pohod primerni tudi za vsakdanjo uporabo, pri čemer bodo navdušili z izjemno vzdržljivostjo in presenetljivim udobjem.

Na drugi strani pa Salomon ugaja najzahtevnejšim uporabnikom, ki potrebujejo specialne pohodne čevlje za strme vzpone. Pod to znamko najdemo vrhunske čevlje s termoizolacijo, EVA blaženjem, prilagodljivimi vložki, GORE-TEX membrano in drugimi elementi, ki naredijo zahtevne pohode prijetne. Takšni modeli so na primer X ALP MTN in X ULTRA TREK.

Seveda pa boste na prodajnih policah pod znamko Salomon našli še veliko vmesnih izdelkov, pohodnih čevljev za vse vrste pohodnikov. Karkoli izberete, boste zadovoljni s kakovostjo, udobjem in življenjsko dobo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *