Prevajanje – veščina ali umetnost?

prevajanje-multilingualEkipa podjetja Multilingual je zelo obsežna, saj sodelujemo z več kot 500 prevajalci in prevajamo v več kot 30 jezikov. Poskrbimo lahko za različne jezikovne kombinacije in vam zagotovimo prevajanje po meri. Ravno izzivi, ki jih prevajanje prinaša, so tisto, kar motivira naše prevajalce, saj se vedno kaj novega naučijo in imajo kreativno možnost iskanja najprimernejših rešitev.

Kakovostno prevajanje vedno združuje oboje – odlično znanje jezika ter talent prevajalca, ki mora poskrbeti za celostno podobo besedila in sporočilo čim bolje prenesti v ciljni jezik. Včasih se zgodi, da prevod celo preseže izvirno besedilo ter v ciljnem jeziku zaživi novo zgodbo.

Prevajalska agencija in vaš poslovni partner

Naša politika poslovanja temelji na izjemno hitri odzivnosti in prilagodljivosti, saj smo vam pripravljeni priskočiti na pomoč tudi, če se znajdete v časovni stiski. Prevajanje do 5 strani besedila vam priskrbimo že v istem dnevu in dokumente po potrebi tudi dostavimo na vaš naslov v Ljubljani.

Želje in potrebe naših strank so vedno na prvem mestu in ponosni smo, da se dober glas o nas širi. Pri delu, ki ga opravljamo, smo namreč strastni, natančni in zanesljivi, zato nismo zgolj prevajalska agencija, temveč tudi vaš partner in desna roka.

Na voljo smo vam na:

040 817 820 ali info@multilingual.si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *