Apartma Krk

apartma-krkOtok Krk je hrvaški otok, ki sodi med največje otoke v Jadranskem morju ter se nahaja v Kvarnerskem zalivu, v neposredni bližini otoka Cres. Hrvaški otok je med Slovenci in ostali turisti najbolj priljubljena destilacija na hrvaškem – prav zaradi bogate kulturne dediščine ter čistega in kristalnega morja. Za ogled ponudbe apartmajev na otoku Krk, obiščite spletno stran http://www.apartma-krk.com/.

Na Krku ponujajo bogato opremljene apartmaje za družine, pare in večje skupine, izven sezone pa ponujajo še veliko drugih aktivnosti.

Izbiramo lahko med zasebnimi apartmaji ter apartmaji, ki jih ponujajo agencije. Cene apartmajev pa so povsem različne. Razlikujejo se že med možnostmi rezerviranje v določenem terminu, oddaljenost apartmaja ter kaj nam apartma ponuja.

Večina ljudi pa za rezervacije apartmajev opravlja pri zasebnikih. Na izbiro apartmajev pa veliko krat vpliva tudi število oseb, ki odhaja skupaj na dopust ter koliko metrov od plaže se nahaja posamezen apartma.

Za pestro ponudbo apartmajev, se je potrebno pobrskati po spletu, saj le ta ponuja veliko zadetkov o namestitvah na Krku ali pa stopiti do turističnih agencij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *