LG Electronics

LG Electronics je eno izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev na področju zabavne elektronike, mobilne telefonije in računalništva. Blagovna znamka LG je sinonim za kakovost, zmogljivost in razvoj. Vse to se odraža tudi na njihovih produktih. Izjemna ponudba kakovostnih in zmogljivih LDC TV in plazma sprejemnikov, sistemov HI-FI in sistemov hišnega kina, DVD in HD blu-ray predvajalnikov (snemalnikov) in klimatskih naprav prepriča tudi najzahtevnejše uporabnike.

Zadnja leta je podjetje močno prisotno na športnem področju. S sponzoriranjem podpira številna nogometna moštva po svetu, januarja 2009 pa je LG s ponosom postal globalni in tehnološki partner Formule 1, ki je najbolj priljubljeno avtomobilistično dirkaško tekmovanje na svetu.

V zadnjih letih je podjetje LG prejelo številna priznanja in nagrade za svoje napredne rešitve, ki se odražajo na njihovih izdelkih. To so rešitve na področju kakovosti, dizajna in inovacij.

Tehnična podpora uporabnikom

Za tehnično podporo nam pišite na e-poštni naslov svc-slovenija@lge.com ali na pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 543 543.

Spletna stran proizvajalca

http://www.lge.com/

Slovenska spletna stran

http://www.lge.si/

7 thoughts on “LG Electronics

 1. jure franetic

  Imam tvLG 42 630model. Zanima me kako se snema na usb kljuc in ce lohko snemam eno drugo oddajo pa gledad. V navodilih ni enostavnega napotka kako to gre. Zelo sem zadovaljen s televizorjem in se vam zahvaljujem za odgovor. Lp Jure

  Reply
 2. Bojan Boznik

  Pozdravljeni

  a mi lahko poveste ce ima LG Flatron m237wap digitalni sprejemnik v sebi za sprejem tv signala digitalnega.

  hvala

  lp

  Bojan

  Reply
 3. Gorazd Stopinšek

  Pozdravljeni

  Izgubil sem manual za HDD/DVD recorder system LG 6711R1P071A.Ali mi ga lahko posredujete

  lp
  Gorazd

  Reply
 4. silvo sustarsic

  Pozdravljeni!
  Starsem na 3 leta starem LG led tv pogosto zbriše vse programe in je potrebno je nastaviti vse znova…
  Po reklamaciji pri operaterju-telemach zagotavlajo, da napaka ni njihova (kartica signal preverjeno), izklopjene imamo vse posodobitve, avtomatske nastavitve…
  Na telemachu so nas napotili na vas… drugace je tv odlicen.
  V naprej se vam zahvaljujem za pomoc.
  lp

  Reply
 5. Brane

  Spostovani
  V isti sobi imam 2 tv LG zadnji je lg49uh610 in ko hoces izbirati program se odzivata ob TV
  Ali je mozno kako prekodirati daljinski upravljalec

  Reply
 6. Marko Breznik

  Kupil sem LG TV 49UJ6307 in imam problem s predvajanjem zvoka preko starejšega Sony glasbenega stolpa. Kot sem namreč opazil, ta TV nima običajnega avdio izhoda (ali se motim), temveč le optični avdio izhod, ki pa meni nič ne pomaga, ker imam starejši glasbeni stolp, na katerwega lahko priključim le kable, kot je prikazano v navodilu pod “AV IN”. Če priključim kable av/video kable na TV, moram izbrati izhod zvoka na TV sprejemniku. Poskusil sem vse mogoče nastavitve izhoda zvoka, vendar mi zvoka na stolpu ne posreduje. Kako mi lahko pomagate?
  Lp, Marko

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *