Slušalke in mobiteli

Moji otroci so me nenehno prosili da jim kupim nove Razer slušalke, ki so stale 150 evrov. Na žalost nisem imel dovolj denarja, da bi slušalke kupil vsem trem. Minil je mesec dni in na poročilih sem slišal novico, da vsem otrokom, ki hodijo v zadnjo triado osnovne šole, hodijo na srednjo šolo ali hodijo na faks podarjajo bone za računalniško opremo z vrednostjo do 150 evrov.

Vsem otrokom sem sporočil veselo novico in vsi so bili navdušeni razen mojega najmlajšega sina, ki je hodil še v tretji razred. Obljubil sem mu, da mu slušalke kupim s svojim denarjem. Na deževno soboto smo odšli v trgovino z računalniško opremo in otroci so si z boni kupili razer slušalke. Delale so brezhibno. Bile so odlične pri igricah, delu, poslušanju glasbe… Slušalke so bile tako odlične, da jih je kupil še moj oče, ki rad posluša glasbo iz osemdesetih let. Vsem priporočam, da si slušalke kupite čim prej.

Moja hčera si je za rojstni dan zaželela nov mobitel Apple iPhone 13, ki stane 1000 evrov. Upal sem, da bom nekaj denarja prihranil, ko je država začela podeljevati bone. Ampak izkazalo se je, da z boni ne moreš kupiti mobitela. Zato, da sem lahko kupil mobitel, sem moral delati kar nekaj nadur. Čez 1 teden sem prihranil dovolj denarja in ji kupil črn mobitel Apple iPhone 13. Še isti dan, ko je dobila nov mobitel, ji je padel na kamenje pred hišo in razbil se ji je celoten ekran. Odpeljali smo ga na popravilo in zamenjali ekran, da pa se incident ne bi ponovil sem ji kupil zaščitno steklo za ekran, in ovitek za mobitel Apple iPhone 13. Ekran se ji od takrat ni nikoli več razbil saj je izredno pazila. Njen mobitel pa smo na vsakem potovanju uporabljali za slikanje pokrajine, mest, podeželji, za slikanje domačih ljubljenčkov in za slikanje ptic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *