Serum za trepalnice mi pomaga pri zapeljivejšem pogledu

serum za trepalnicePri šestnajstih letih sem povsem po naključju zašla v manekenske vode. Sprva sem se na predlog lastnika agencije udeležila tečaja, ki naj bi me naučil osnov, kmalu po tem pa se je že začelo delo – najprej skromnejši nastopi na raznih revijah in pogosto tudi delo hostese, kasneje pa so me pota zanesla tudi v tujino. Zdaj že štiri leta živim in delam v Milanu, kjer sem pred dvema letoma naletela na zanimiv kozmetični pripomoček: serum za trepalnice. Oglejte si kaj o serumu za trepalnice pravi Jasna Kuljaj.V Sloveniji je bil ta takrat še popolna neznanka, a v milanski družbi manekenk in modelov se kozmetika, ki naj bi pomagala za boljši videz, seveda pojavi precej hitreje kot na policah naših trgovin. Priznati moram, da sem tako preizkusila kar veliko stvari, med katerimi so nekatere delovale bolj, druge manj dobro, a za serum za trepalnice lahko potrdim, da dejansko deluje. Po dveh letih uporabe so moje oči videti veliko bolj zapeljive, saj so moje trepalnice bolj goste, daljše in močnejše, kar pomeni, da se mi ni treba zatekati k podaljševanju trepalnic oziroma dodajanju umetnih posameznih dlačic, kot to počne marsikatero drugo dekle.

Zakaj je to tako pomembno? Ker pri izborih modelov in manekenk pogosto odločajo takšne malenkosti, na katere ljudje sicer pomislijo ne. Marsikatera manekenka je že bila razočarana, ker ni bila izbrana za revijo ali nastop zaradi stvari, ki se zdijo popolnoma trapaste – in ja, premalo razkošne trepalnice so ena izmed njih.

Serum za trepalnice sem v preteklosti že nekajkrat prinesla iz Milana tudi za svojo mamo, saj je ta takoj opazila, da so moje trepalnice lepše, njene pa so se ji zaradi let že precej razredčile. Tudi ona ga z veseljem uporablja in je hitro opazila razliko v videzu svojih oči. Seveda pa zdaj niti ni več potrebno, da ji serum za trepalnice pošiljam iz Milana, kajti končno je na voljo tudi pri nas – sicer z dvoletno zamudo, a vendarle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *