Krema proti gubam Lux Factor

krema-proti-gubam-lux-factorBiti ženska – čudovita, mlada, lepa… Imeti zdravo in sijočo kožo, kožo brez ali s čim manj gubami. To so sanje vsake ženske. Kako izbrati pravo kremo proti gubam, ko nas zjutraj v ogledalu pozdravi postarana, viseča, nič kaj sijoča koža, ki je za povrh že rahlo zgubana? Ko se ozremo malce nižje in je naš dekolte »zmečkan«?

Prvo pravilo je, da morate svojo kožo zelo dobro poznati. Krema za obraz, ki ustreza vaši prijateljici bo pri vas morda delovala ravno nasprotno. Izbrati morate kremo, ki ustreza vašemu tipu kože, jo poživlja, hrani in vlaži. Le ustrezna krema bo ohranjala njeno čvrstost in se trudila zabrisati spremembe, ki jih prinaša starost, stres, sodoben način življenja. Prav tako je zelo pomembno, da z ustrezno nego kože začnete že v zgodnjih tridesetih.

Ko izbirate svojo dnevno kremo proti gubam, vedite, da so zelo pomembni UV-filtri, anti-age sestavine in ostale sestavine, ki so prilagojene natanko vašemu tipu kože. Vaša koža je edinstvena, specifična in potrebuje tudi edinstveno dnevno kremo za obraz. Učinek kreme se ne bo pokazal čez noč, uporabljati jo morate redno in daljši čas.

Poleg tega morate vedeti tudi, da ni samo dobra krema proti gubam tisto, kar dela vašo kožo lepo in sijočo. Jejte hrano, bogato z vitamini in antioksidanti, veliko se gibajte v naravi in se izogibajte stresu.

Le kombinacija obojega – dobre kreme proti gubam in zdrav življenjski slog, vam lahko prinesejo trajnejše in vidnejše rezultate. In zasijale boste v vsej svoji lepoti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *