Joby

Mlado podjetje je nastalo kot odgovor na zahteve digitalne dobe. Z masovno proizvodnjo digitalnih fotoaparatov, ki se je pričela v začetku novega milenija, so se pojavile potrebe po priročnih stojalih, ki stabilizirajo sliko in ne zavzamejo preveč prostora za transport. Joby je šel še korak dlje, saj je lansiral popolnoma novo linijo, imenovano Gorillapod.

Gorillapod stativi omogočajo prilagoditev v vsaki situaciji, kar je še posebej dobrodošlo za posnetke v naravi. Stativ enostavno ovijemo okoli veje drevesa, fiksiramo na skalo ob obali, namestimo na puščavska tla ali zarijemo v sneg, zaradi svoje fleksibilnosti je vedno pripravljen na čudovit posnetek. Gorillapod stative lahko uporabljamo tako za žepne kompaktne fotoaparate, kot za profesionalne SLR fotoaparate.

Novost v podjetju Joby pa je tudi serija Gorillamobile, ki je namenjena pritrditvi mobilnih telefonov na krmila motorjev, koles, fitness naprav ipd.

Gorillapod izdelki si tudi v Slovenij utirajo pot med fotografske navdušence, ki si svoje avanture radi ovekovečijo na kvaliteten in inovativen način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *