Serum za rast trepalnic Luc Factor

serum rast trepalnicRazkrita je ena največjih skrivnost hollywoodskih zvezdnic! Mnoga dekleta ste se namreč velikokrat spraševala, kako lahko imajo svetovno znane pevke in igralke tako lepe, dolge in močne trepalnice. S pomočjo seruma za rast trepalnic LUX – FACTOR WILD EYELASH VOLUME imajo sedaj lahko vsa dekleta daljše, temnejše in gostejše trepalnice. Serum za trepalnice je primeren tudi za najbolj občutljive oči saj temelji na naravni formuli za rast trepalnic. Serum ima vse ustrezne certifikate in je klinično testiran.

Poleg učinkovitih vplivov na rast pridobijo trepalnice z uporabo seruma tudi temnejšo barvo, kar ustvarja brez uporabe make-up-a naraven efekt. Priporočljiva uporaba seruma je dvakrat dnevno – zjutraj in zvečer. 3 ml pakiranje seruma za rast trepalnic zadostuje za 1 mesečno uporabo. Če z uporabo seruma ne boste zadovoljne, vam bodo vrnili denar, saj ponujajo 30-dnevno garancijo.

Rezultati, ki so posledica uporabe seruma za rast trepalnic so naravnost neverjetni! Tako odlični, da ne boste verjele svojim očem, ko se boste pogledale v ogledalu. Izgledale boste mlajše in privlačnejše.

Ne zapravljajte denarja za umetno podaljševanje trepalnic. Kupite si serum Lux Factor, ki stane 39 €. Po 28 dneh uporabe boste opazile fantastičen napredek. Želite izvedeti več? Kliknite na objavljeno povezavo v tem članku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *