Polona Kisovec osnovala prvo delavnico za vse, ki si želijo napisati učinkovita prodajna besedila

“Predavanje Polone Kisovec je bilo, ne samo podano na zanimiv način (minilo je v šusu), ampak je bilo tudi nadvse poučno. Končno imam nekaj novih orodij in smernic, s katerimi si zelo koristno lahko pomagam pri pisanju oglasov. Polona Kisovec nam je razkrila veliko prodajnih “trikov”, za katere sem izvedela prvič. Nekateri so le potrdili dosedanjo prakso, kar je vsekakor zelo pomembno, ker se lahko prepričam o pravilnost poti, ki sem jo pri pisanju kreativ ubirala do sedaj.
Skratka, Polonine nasvete že pridno uporabljam pri svojem delu, kar nedvomno veliko pove.
Posebej pa bi pohvalila karizmatičnost Polone Kisovec in praktične naloge, ki smo jih tekom predavanja opravljali. Neprecenljivo je videti svoje napake in ponujene rešitve,” je povedala ena izmed udeleženkdelavnice za pisanje učinkovitih prodajnih besedil Polone Kisovec.

Polona Kisovec se uvršča med najboljše pisce prodajnih besedil v JV Evropi. Na željo posameznikov in podjetij je osnovala prvo praktično delavnico za pripravo prodajnih besedil pri nas. Polona Kisovec vsakega posameznika usposobi za samostojno pripravo prodajnih tekstov. Za razliko od ostalih tovrstnih delavnic, Polona Kisovec izhaja iz prakse, saj si nenehno pridobiva nova znanja s področja direktnega marketinga, v zadnjem času tudi nevromarketinga, znanje pa uspešno uporablja pri pripravi marketinških rešitev za različna podjetja in panoge. Vsem udeležencem delavnic za pripravo prodajnih besedil tako lahko iskreno podaja izkušnje iz prakse, svoj način razmišljanja, taktike, kako predvideti, kakšen tekst bo bolje deloval, primere najbolj prodajanih besedil, način vživljanja v kupca, nevromarketinške ugotovitve za pripravo ponudb, najbolje delujoče naslove in še več.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *