Panasonicovi sistemi za ogrevanje in hlajenje

Panasonic je odločen ohraniti svoje mesto v ospredju svojega trga – zahvaljujoč več kot 500 raziskovalcem v evropskih laboratorijih, ki snujejo vse bolj inovativne izdelke. Podjetje je doslej izdelalo več kot 100 milijonov kompresorjev, svoje izdelke pa proizvaja v 294 tovarnah po vsem svetu. Prepričani ste lahko v visoko kakovost Panasonicovih klimatskih naprav.

Skozi svoja nenehna prizadevanja za napredek, si je Panasonic priboril vodilni položaj na področju ogrevanja in klimatskih naprav. Industrijske zmogljivosti podjetja in njegova neomajna zavezanost okolju, so omogočili odpiranje novih smeri raziskovanja in razvoj inovativnih tehnologij, s katerimi podjetje izboljšuje način življenja svojih strank.

Panasonicovi sistemi za ogrevanje in hlajenje

Panasonic ponuja vrsto ogrevalnih in klimatskih rešitev na ključ za gospodinjstva, srednje velike stavbe, kot so pisarne in restavracije ter velike objekte. Vse te rešitve zagotavljajo maksimalno učinkovitost, ustrezajo najstrožjim okoljskim standardom in se prilagajajo najbolj avantgardnim stavbnim potrebam današnjega časa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *