Prevodi hitro in po ugodnih cenah

poceni prevodiKakovostni in strokovno brezhibni prevodi so vam v podjetju Multilingual na voljo po najbolj ugodnih cenah, saj sodelujemo z več kot 500 prevajalci doma in v tujini, ki so vam vedno pripravljeni priskočiti na pomoč. Naši prevodi zadostijo vsem potrebnim standardom kakovosti, saj prevajanje opravljalo prevajalci z ustreznimi izkušnjami, ki so večinoma tudi naravni govorci jezika.Prevajanje vam lahko zagotovimo v več kot 30 jezikov, po potrebi pa so vam pri nas na voljo tudi prevodi za specifične jezikovne kombinacije. Veš projekt glede na tematiko besedila vedno predamo strokovnjaku, ki dobro pozna terminologijo in poskrbi, da so prevodi prilagojeni vsem zahtevam ciljnega jezika in specifikam kulture.

Prevodi že v istem dnevu
Na nas lahko računate tudi, kadar se vam zelo mudi, saj so lahko prevodi do pet strani končani že v istem dnevu. Za večje količine besedil se prav tako lahko dogovorimo za želeni rok izvedbe, saj vam je na voljo široka ekipa sodelavcev, ki poskrbijo, da uresničijo vse vaše želje in potrebe.

V našo kakovost smo popolnoma prepričani in želimo si, da nas preizkusite brez obvez in brez skrbi. Ob prvem naročilu vam zagotovimo tudi promocijski 10 % popust, za redne stranke pa nudimo še dodatno prilagodljive in konkurenčne pogoje sodelovanja.

Prevodi po meri!
040 817 820 ali info@multilingual.si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *