Imeti ali ne imeti, to je sedaj vprašanje. Kaj? Štirikolesnik na motor…

Takšnih in drugačnih vprašanj je veliko, pravzaprav jih nikoli ne zmanjka in zakaj neki ne bi tudi mi enkrat postavili v vlogo otroka, ki tako vsakodnevno gleda reklame s takšnimi in drugačnimi zanimivimi izdelki in pomisli, ko bi lahko vsaj za en dan imel toliko sreče, da bi lahko sedel na štirikolesnik na akumulator in se peljal po gozdu, zakaj se ne morem peljati po travniku in pomahati sošolcu ali prijatelju iz vrca.

Lahko bi šel na sprehod in kakšnega povabil celo na vožnjo. Seveda če bi ati in mami dovolila. Idej je veliko, a najprej je potrebno avto na akumulator kupiti in ga sploh imeti. Starši pogosto nimajo toliko denarja, da bi lahko uresničili otrokove velike želje, tako da se otroci lotijo drugega načrta in za pomoč prosijo stare starše. Dedki in babice so pogosto tisti, ki radi vidijo, da jih vnuki karkoli prosijo in zato z veseljem primaknejo kakšen evro. A koj ko je evro pemalo, potrebno je, deset, sto evrov in še kaj več. Če bi večkrat prosili bi po nekaj letih morebiti celo kupili štirikolesnika. Kaj pa Električni motor za otroke. Je slednji kaj cenejši? Morebiti, spet odvisno od katere znamke bi želeli. To je tako kot če bi želeli Hondo, pa bi bil morda na koncu kakšen ZX dovolj dober, da bi lahko vsaj okusili, kako neki zgleda, če se enkrat peljete z motorjem in kakšen neki je občutek. A najpomembneje je, da se najprej naučite voziti s kolesom.

Pomembno je, da znate ohraniti ravnotežje. Električni motor za otroke lahko ima tudi pomožna kolesa, vendar vožnja s pomožnimi kolesi nikakor ni zanimiva. Si predstavljate Rossija, da bi se morebiti teljal po cesti s pomožnmi kolesi, pa saj bi se vsi smejali. V kolikor se želite voziti je potrebno, da vožnjo obvladate do potanjkosti in potem lahko okusite tisto kar si najbolj želite. To slast boste potem lahko delili s svojimi vrstniki. Zakj govorimo delili. Zato ker slednje igrače nima veliko otrok in zagotovo je nekaj, kar še mnogi kaj hitro ne bodo imeli, pa čeprav bo na njej namesto honda pisalo samo ZX. Kupna moč v sloveniji še vedno ni tako velika, da bi lahko starši svojim otrokom kupovali pregrešno drage igrače. A nekaj se jih zagotovo najde in prav je tako, ker od takšnih ta podjetja živijo in zato imajo tudi takšne cene.

Tisti nekoliko bolj revni pa lahko samo čakajo kdaj bo slučajno takšno robo dobil Lidl ali Hofer in jo ponudil svojim strankam. Ja, tudi to srečo lahko imate, da morda babica ali dedek igračo dobita v Lidlu ali Hoferju za kakšnih 80 evrov, v zameno, da bosta že minimalno po ure pred odprtjem stala v vrsti in se na vse pretege drenjala, da bi bila prva, ki bosta v roke prijela motor in ga prinesla do vnučka. Popisno veselje, kateremu nikakor ne bi bilo konca.

Električni motor za otroke je lahko različnih znamk, nekatere so bolj, spet druge manj prestižne. In kakšen bo vaš?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *